Kontakt

Porträttbild av André Falk
Telefon

+46 768 512 334

Mail

andre@andrefalk.se

Befattning

Art Director & VD

André Falk

»André är en mästare på att förenkla och att ta bort överflöd. Han drivs av en omåttlig nyfikenhet av att få lösa problem och att hjälpa andra genom sin kunskap. André har en stor kärlek till bokstäver och typografi, och är begåvad med en sällsynt god formkänsla.«

Porträttbild av Li-Lie Chemnitz
Telefon

+46 73 720 22 45

Mail

li-lie@andrefalk.se

Befattning

Projektledare

Li-Lie Chemnitz

Li-Lie är vår närvarande, inkännande och skärpta projektledare. Hon tar hand om kunden på bästa tänkbara sätt och ser till att tåtarna håller ihop. Hennes lugn, tydlighet och mod skapar en god dynamik i våra kundrelationer.

Porträttbild av David Falk
Telefon

+46 768 522 395

Mail

david@andrefalk.se

Befattning

Visual Art Director

David Falk

David har ett skarpt öga för bilden - både tekniskt och konceptuellt. Han har fotografi och Art direction i sin ryggsäck vilket ger honom förmånen att se uppdrag utifrån två dimensioner. David har en stor begåvning i att se människor, och genom den skapar han exempelvis möjligheten att ta fantastiska porträttbilder.

Porträttbild av Nils Jarlsbo
Telefon

+46 70 428 81 26

Mail

nils@andrefalk.se

Befattning

Grafisk formgivare och illustratör

Nils Jarlsbo

Nils är en ordningssam grafisk formgivare och en kraftfull illustratör. Hans medvetenhet och trygghet i den grafiska formen står i fin samklang med hans lekfulla och energiska illustrationer vilka överraskar och stimulerar sinnet.

Porträttbild av Melina Grundel
Telefon

+46 70 471 69 72

Mail

melina@andrefalk.se

Befattning

Grafisk formgivare och illustratör

Melina Grundel

Melina arbetar med en blandning av grafisk form och illustration. Hennes lekfullhet inspirerar och berättar mer än det givna budskapet. Hon låser inte upp formen som sådan, utan låter din fantasi ta plats i hennes verk.

Skicka ett meddelande så hör vi av oss redan idag!

© Copyright 2017 André Falk Design