Broschyrer – Kataloger – Rapporter

Vi älskar trycksaker! Vi är experter på papperskvalitéer, olika typer av tryck och finish. Det är något magiskt att få hålla sina nygjorda trycksaker i händerna för första gången. Doften, emballaget, erinrandet av maskinernas ljud och bläckets väta. Magiskt. Vi hjälper dig att ta fram broschyrer, foldrar, tidningar, magasin, kataloger, rapporter, böcker, visitkort med mera. Och vi gör det med ren och skär kärlek.

Vi hjälper er med:

• Broschyrer

• Kataloger

• Rapporter

• Foldrar

• Böcker

• Magasin

• Visitkort

Fotografi av Broschyrer–Rapporter–Foldrar för att visa olika trycksaker

Trycksaker – Introduktion

Inget åt slumpen

Varje trycksak har sina behov och de behoven måste tillgodoses på bästa sätt för att trycksaken skall få ett så bra slutresultat som möjligt. Alla detaljer är lika viktiga. Inget får lämnas åt slumpen. Inget.

»Vi arbetar aktivt för att ha med

miljöaspekten

i alla våra uppdrag.«

Papper

Pappret säger mer än tusen ord. Dess yta, tjocklek, bestrykning och färg kan locka fram en mängd olika känslor hos mottagaren. Det tror en inte. Men det är sant. Att hitta rätt papper är en otroligt spännande process. Till synes små val kan göra stor skillnad.För kunden kanske valet mellan 150g eller 170g papper i inlagan låter sak samma, men just denna lilla skillnad kan avgöra om trycksaken känns för hård, för mjuk, för billig, eller för exklusiv. Vi är pedanter gällande all kommunikation, och trycksaker kommunicerar inte bara med dina ögon, utan också med några av dina känsligaste kroppsdelar - dina fingrar.

Trycket

Vi har under åren arbetat upp ett brett kontaktnät av tryckerier. Även tryckerier är duktiga på olika saker. Det beror på om det är en stor produktion, en liten eller mittimellan. Om trycksaken skall köras digitalt, offsett eller i boktryck. Om vi väljer obestruket, eller bestruket papper. Hur mycket tid vi har på oss. Hur mycket pengar du vill betala. Men den största skillnaden på tryckerier är tryckeriet i sig och personalen som arbetar där. De måste ha samma förståelse för att inget kan lämnas åt slumpen. De måste på sin kant veta att alla detaljer är lika viktiga.

Hållbar design

En annan hjärtefråga för oss är miljön. Vi arbetar aktivt för att ha med miljöaspekten i alla våra uppdrag. Vi tittar på om tryckeriet är miljöcertifierat, vilka miljöcertifieringar pappret och bruket har och var pappret är producerat någonstans.

Skicka ett meddelande så hör vi av oss redan idag!

© Copyright 2017 André Falk Design