Power Circle

Power Circle är elkraftbranschens intresseorganisation - de driver frågor om samhällets framtid med elkraft som kraftkälla.

Vårt arbete med Power Circle är ett givande kunskapsutbyte genererat av god kommunikation och en fin kemi. Vi har tagit fram deras grafiska profil och arbetat mycket noggrant med detaljerna för att varumärket skall genomsyra all kontakt med företaget. Papperskvalitéer och trycktekniker har gett utrymme åt varumärket att bokstavligt talat nå ut till kundens fingertoppar. Power Circle själva arbetar aktivt för en hållbar miljö och värdet av deras arbete upplevs när du håller i ett visitkort eller en folder från dem. Trycksakerna ligger som smycken i dina händer, lika enkla och tydliga som fördelarna med att använda elkraft som kraftkälla.

Kund

Power Circle

Taggar

Grafisk profil / Visitkort / Logotyp / Brevpapper/ Kuvert / Broschyrer / Säljmaterial

Samald bild av olika broschyrer framtagna för Power Circle
Broschyr för Power Circle Broschyr för Power Circle Broschyr för Power Circle / Närbild Broschyr för Power Circle som beskriver olika sätt att ladda en elbil i hemmet Broschyr för Power Circle som beskriver olika sätt att ladda en elbil i hemmet / Närbild Broschyren Elbilsoffensiven. En broschyr om olika elbilar Broschyren Elbilsoffensiven. Närbild Broschyren Elbilsoffensiven Broschyren Elbilsoffensiven. Närbild Broschyr om Power Circle

Skicka ett meddelande så hör vi av oss redan idag!

© Copyright 2017 André Falk Design